Nieuw gezicht: Marloes van der Beek

In de periode van 25 mei t/m begin juli én in het najaar zal Marloes van der Beek een aantal diensten voor ons waarnemen vanwege vakantie.

 

Marloes stelt zich voor: 

Dag zwangeren en partners,

Mijn naam is Marloes van der Beek. Vanaf eind mei tot begin juli kom ik het vaste team versterken.

Ik ben opgegroeid in het mooie Vaassen, waar ik nog altijd woon.

Op jonge leeftijd fascineerde mij zwangerschap en nieuw leven al. Het is een voorrecht om verloskundige mogen te zijn. Ik vind het bijzonder om iedere keer weer getuige te mogen zijn van nieuw leven. Het geeft mij veel energie en voldoening vrouwen en partners persoonlijk te mogen begeleiden vanaf de zwangerschap tot kraamtijd.

Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens een spreekuur, wanneer de bevalling begint en in de kraamtijd. Ik kijk er naar uit jullie te mogen ontmoeten in deze spannende, maar zeer mooie tijd.

Tot ziens!