Informatie avond badbevalling

Op 2 februari 2021, om 19 uur houden we weer een voorlichtingsavond die geheel in het teken staat van bevallen in water!
We hebben veel ervaring met badbevallingen en zien hier veel voordeel van. Warm water heeft een ontspannende werking tijdens de bevalling. Onder de douche of in bad kunnen vrouwen de weeën vaak beter op vangen en is de pijn draaglijker. En er zijn nog veel meer voordelen aan bevallen in water.
Er is steeds meer vraag naar bevallen in bad we willen jullie daarom graag meer vertellen over deze manier van bevallen! Daarnaast kun je bij De Ooievaar Verloskundigen ook een bevalbad huren. Meer informatie kun je hier lezen.
De voorlichtingsavond zal online gehouden worden via ZOOM, in samenwerking met doula en lactatiekundige Dorinda Grouwstra.
Heb je belangstelling? Dan ben je welkom!
Geef je op via de mail: info@deooievaarverloskundigen.nl en je krijgt t.z.t. de inloggegevens toegestuurd.