Afscheid Paula

Lieve allemaal,

Anderhalf jaar geleden koos ik met veel liefde en passie om als vaste collega van Ingrid in deze gezellige en persoonlijke praktijk aan het werk te gaan. Ook koos ik voor mijn geboortestad Zwolle als woonomgeving incl. haar gemoedelijke populatie. Alleen… 2 maand ná deze keuzes ontmoette ik dé man; werkend en woonachtig in het westen. Ineens werd ik weer voor beslissingen gesteld: mijn passie en enthousiasme voor de Ooievaar of deze man. Na enkele maanden een besluit vooruitgeschoven te hebben en na alle opties gewikt en gewogen, is er toch (met moeite) gekozen om voor én met deze liefde een woonplek te zoeken in het westen per 1 september 2018.

In deze ‘korte tijd’ bij De Ooievaar heb ik enorm genoten van al jullie mooie momenten en emoties rondom jullie zwangerschap, baring en kraamtijd. Vele ingrijpende en bijzondere momenten neem ik mee in mijn rugzak als verloskundige.

Rest mij om jullie een prachtige zwangere tijd te wensen en een nog mooiere bevalling. Het team van de Ooievaar wordt aangevuld met een hardwerkende, lieve collega: Tirza ‘t Lam, waarbij wij gaan zorgen dat jullie de minste ongemakken zullen ervaren.

Met vriendelijke groeten, wellicht tot ziens in de toekomst,
Paula Scholing