Algemeen

[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” parallax=”content-moving” parallax_image=”3313″ css=”.vc_custom_1455385349568{padding-top: 200px !important;padding-bottom: 200px !important;}” dt_color=”#ffffff” dt_color_opacity=”01″][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1455385594830{padding-top: 100px !important;padding-bottom: 100px !important;background-color: #fafafa !important;}”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/12″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”5/6″][vc_column_text]

Kinderwens

De meeste zwangerschappen ontstaan en verlopen zonder problemen. Toch is het belangrijk je op een zwangerschap voor te bereiden.

Als je gezond leeft, dan vergroot je de kans op een zwangerschap. Ook leg je alvast een goede basis voor de gezondheid van je kind. Hierbij gaat het om de gezondheid van de moeder, maar óók van de aanstaande vader.

Als je een kinderwens hebt, dan is het verstandig om vooraf ook al over mogelijke risico’s na te denken.

Om je te helpen inzicht te krijgen in de situatie van jou en je partner kun je de zwangerwijzer invullen: www.zwangerwijzer.nl.

Je krijgt dan meteen advies en informatie en aan het einde krijg je een overzicht van al je antwoorden. Deze kun je eventueel meenemen naar het spreekuur.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”60″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/12″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]