Onze Visie

[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” parallax=”content-moving” parallax_image=”4363″ css=”.vc_custom_1455385349568{padding-top: 200px !important;padding-bottom: 200px !important;}” dt_color=”#ffffff” dt_color_opacity=”01″][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1455385594830{padding-top: 100px !important;padding-bottom: 100px !important;background-color: #fafafa !important;}”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/12″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”5/6″][vc_column_text]

Onze visie

Een kindje krijgen is enorm bijzonder. Er vinden veel lichamelijke en emotionele veranderingen plaats, die individuele aandacht vragen. Voor ons is het elke keer weer speciaal om hierbij een rol te spelen. We willen je dan ook graag met onze kennis en betrokkenheid bijstaan!

Wij als verloskundigen zijn voor jou de basis. Samen met jou kijken we welke zorg jij nodig hebt. Als er geen problemen zijn kan dat bij ons, en anders overleggen we met de gynaecoloog of andere zorgverleners over de beste zorg voor jou en je kindje.

Wij willen je de beste zorg geven, vanaf de kinderwens tot na de bevalling. Zorg waarin jij als zwangere centraal staat: jij maakt op basis van goede voorlichting je eigen keuzes. Wij gaan met je mee in wat jij wilt, zolang het binnen de medische grenzen past.

Wij staan voor fysiologie, dat houdt in dat we je zwangerschap en bevalling zo natuurlijk mogelijk willen laten verlopen. Wij geloven in de kracht van de zwangere en de barende zelf. Geduld, luisteren, de natuur zelf zijn gang laten gaan, vertrouwen hebben én geven. Zodat je aan het eind kunt zeggen: “Wij deden het helemaal zelf!”.

Wij zijn een kleine praktijk. Een kleine praktijk geeft meer continuïteit van zorg en zorgverleners, wat leidt tot hogere tevredenheid. Doordat we kleinschalig zijn hebben we veel tijd voor onze zwangeren en kraamvrouwen én tijdens de bevalling. Als je belt krijg je een verloskundige aan de telefoon en je kunt ons altijd bereiken. We kunnen op korte termijn een afspraak voor je inplannen, dezelfde dag al als dat nodig is.

Wij staan voor goede zorg, laagdrempeligheid, kwaliteit, betrokkenheid en persoonlijke aandacht!

Wij verwelkomen je graag in onze praktijk![/vc_column_text][vc_empty_space height=”60″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/12″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]