Kraambedcontroles

[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” parallax=”content-moving” parallax_image=”4318″ css=”.vc_custom_1455385349568{padding-top: 200px !important;padding-bottom: 200px !important;}” dt_color=”#ffffff” dt_color_opacity=”01″][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1455385594830{padding-top: 100px !important;padding-bottom: 100px !important;background-color: #fafafa !important;}”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/12″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”5/6″][vc_column_text]

Kraambedcontroles

Tijdens je kraambed komen wij regelmatig bij je langs om de conditie van jou en je kindje in de gaten te houden. We blikken samen met jou terug op de bevalling. We bespreken het kraamzorgdossier waarin staat of je kindje goed groeit, plast en poept en zichzelf goed warm kan houden. Ook letten we er op of je kindje niet te geel ziet en de navelstreng goed indroogt. Daarnaast houden we in de gaten hoe het met de (borst-)voeding gaat en of je eventueel last hebt van bijvoorbeeld stuwing of kloven. Zo nodig meten wij je bloeddruk en ijzergehalte. Wanneer je gehecht bent, controleren we de hechtingen. Zo nodig komen wij deze na een week verwijderen.

Mocht je tijdens je zwangerschap begeleid worden door een gynaecoloog en in het ziekenhuis bevallen, dan heb je ook de mogelijkheid om na de bevalling de kraambedcontroles via onze praktijk te regelen. Dit kun je aangeven wanneer je je aanmeldt bij onze praktijk. Als je na je bevalling weer thuis bent, kun je ons bellen en komen wij om de dag bij je langs. Daarnaast kun je ons dag en nacht bellen als er problemen zijn.

Wij komen in principe om de dag bij jullie langs. Deze visites vinden meestal plaats in de ochtend tussen 9 en 13 uur. Lukt dat niet? Dan komen we na 15 uur bij jullie langs.

Ook tijdens de kraamweek zijn wij 24 uur bereikbaar voor je. Voor vragen, of als er zorgen of problemen zijn.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”60″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/12″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]