Kraamzorg

[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” parallax=”content-moving” parallax_image=”4318″ css=”.vc_custom_1455385349568{padding-top: 200px !important;padding-bottom: 200px !important;}” dt_color=”#ffffff” dt_color_opacity=”01″][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1461790184180{padding-top: 100px !important;background-color: #fafafa !important;}”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/12″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”5/6″][vc_column_text]

De eerste week

Kraamzorg

Als alles goed gaat, kan de kraamtijd een mooie tijd zijn om te genieten van je kindje, samen met eventueel bezoek. Maar houd er rekening mee dat de kraamtijd ook minder soepel kan verlopen. Een bevalling is niet niets en het kost tijd om aan de nieuwe situatie te wennen en om te herstellen van je bevalling. Hierbij word je ondersteund door je kraamverzorgster.

Je kraamverzorgster verzorgt jou en de baby en geeft informatie over het verzorgen van je kindje. Ze helpt bij het starten van de borstvoeding of het geven van de flesvoeding, ze leert je in te schatten wat normaal is en waar je op moet letten.

Daarnaast zal ze je helpen bij je lichamelijk herstel en je helpen met de basis van het huishouden.

Je krijgt een kraamdossier, waarin de kraamverzorgende de controles bijhoudt. Zo kunnen wij bij onze visites volgen hoe het met jullie gaat.

Mochten er acute problemen voorkomen, of denkt ze dat het niet kan wachten tot een volgende visite van ons, dan belt ze ons eerder.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/12″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”middle” dt_no_mb=”no-margin” css=”.vc_custom_1461790241990{background-image: url(https://www.deooievaarverloskundigen.nl/wp-content/uploads/2016/04/kruiken3.jpg?id=4382) !important;}”][vc_column dt_animation=”wow fadeIn”][vc_empty_space height=”350px”][/vc_column][/vc_row]