Verloskundigen in Zwolle

Welkom

De Ooievaar Verloskundigen

inschrijven

Contact

De ooievaar verloskundigen

Bij De Ooievaar Verloskundigen ben je van harte welkom! Wij zijn een gezellige, warme praktijk. Wij bieden je complete verloskundige zorg, inclusief echoscopie. We werken met een gedreven en enthousiast team. Daarnaast zijn we een kleinschalige verloskundigenpraktijk in Zwolle. Met een klein team staan wij dag en nacht voor jullie klaar en leer je ons ook snel kennen!

Ben je zwanger of wil je graag zwanger worden?

Lees meer

Wij staan voor fysiologie en geloven in de kracht van de zwangere en barende zelf. Dat houdt in dat we je zwangerschap en bevalling zo natuurlijk mogelijk willen laten verlopen en je het vertrouwen willen geven in je eigen lichaam. Geduld, luisteren, de natuur zelf zijn gang laten gaan, vertrouwen hebben én geven. Zodat jullie aan het eind kunt zeggen: “Wij deden het helemaal zelf!”.

Wij zijn een kleine praktijk. Een kleine praktijk geeft meer continuïteit van zorg en zorgverleners, wat leidt tot hogere tevredenheid. Doordat we kleinschalig zijn hebben we veel tijd voor onze zwangeren en kraamvrouwen én tijdens de bevalling. Als je belt krijg je een verloskundige aan de telefoon en je kunt ons altijd bereiken. We kunnen op korte termijn een afspraak voor je inplannen, dezelfde dag al als dat nodig is.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Je kunt ons bereiken op telefoonnummer: 06 – 2199 1591

Voor bevallingen, ongerustheid en dringende zaken zijn wij dag en nacht (ook in het weekend) bereikbaar op telefoonnummer: 06 – 574 99 333

We heten je van harte welkom in onze praktijk!

Bij ons kun je terecht voor alles wat je nodig hebt als je zwanger wilt worden, zwanger bent, of pas bevallen bent. In onze zorg sta jij centraal: wij staan naast je met onze kennis en ervaring, waardoor jij je eigen keuzes kunt maken. 

Er vinden veel lichamelijke en emotionele veranderingen plaats, die individuele aandacht vragen. Voor ons is het elke keer weer speciaal om hierbij een rol te spelen. We willen je dan ook graag met onze kennis en betrokkenheid bijstaan!

Wij als verloskundigen zijn voor jou de basis. Samen met jou kijken we welke zorg jij nodig hebt. Als er geen problemen zijn kan dat bij ons, en anders overleggen we met de gynaecoloog of andere zorgverleners over de beste zorg voor jou en je kindje.

Wij willen je de beste zorg geven, vanaf de kinderwens tot na de bevalling. Zorg waarin jij als zwangere centraal staat: jij maakt op basis van goede voorlichting je eigen keuzes. Wij gaan met je mee in wat jij wilt, zolang het binnen de medische grenzen past.

Onze visie

Een kindje krijgen is enorm bijzonder

Lees meer

Deze zorggroep is opgericht voor het verbeteren van de kwaliteit van de geboortezorg door het opzetten en financieren van verschillende projecten, waar jij als zwangere profijt van hebt!

Wij zijn aangesloten bij de Verloskunde Zorggroep Zwolle

Wij staan voor goede zorg, laagdrempeligheid, kwaliteit, betrokkenheid en persoonlijke aandacht!

De best mogelijke zorg voor, tijdens en na de bevalling

Onze zorg wordt volledig door alle zorgverzekeraars vergoed, omdat we met alle zorgverzekeraars een contract hebben.

onze zorg wordt 100% vergoed door alle zorgverzekeraars

Mogen wij jouw verloskundigenpraktijk worden?

Schrijf je in

Ons team

Ingrid Nijeboer

In 2000 ben ik afgestudeerd als verloskundige en daarna  jaren met heel veel plezier aan het werk geweest. Het starten van deze praktijk was een unieke kans om zelf het vak te kunnen invullen. Hoe ik verloskunde voor mij zie: tijd en aandacht hebben voor de zwangere en haar partner, niet te veel cliënten onder zorg hebben, tijd en rust bij bevallingen en kraamvisites. Ik zie ernaar uit om jullie te ontmoeten en met jullie toe te leven naar de komst van jullie kindje!

Ingrid Nijeboer

Ons team

Alieke de Roon

In 2004 studeerde ik af aan de Kweekschol voor Vroedvrouwen in Amsterdam. En zo noem ik me nog steeds het liefst: vroedvrouw. Een vrouw naast jou en jullie om te steunen en begeleiden, bemoedigende woorden te spreken of juist stil te zijn. Ik ben vaste waarnemer van de praktijk. Je zult mij daardoor mogelijk minder vaak treffen dan de andere collega’s, maar als ik er ben, wil ik er graag voor jullie zijn!

Alieke de Roon

Ons team

Heleen Goutbeek

Wat fijn om bij een verloskundigen praktijk te werken: alles wat met zwangerschappen en bevallingen te maken heeft blijft zo bijzonder! Mijn taken bij de Ooievaar Verloskundigen bestaan voornamelijk uit het regelen van de praktische zaken van de praktijk. Dat het een warme, gezellige praktijk is maakt dat ik dit met veel plezier doe. En mochten jullie praktische vragen hebben: altijd welkom!

Heleen Goutbeek

Ons team

Tirza ‘t Lam

Heeft een aantal jaren met veel liefde gewerkt bij De Ooievaar Verloskundigen als waarnemend verloskundige.
Zij gaat ons eind januari 2022 verlaten om zich voor een aantal maanden in het buitenland in te zetten als verloskundige

Tirza 't Lam

Bericht*
Onderwerp*
E-mail*
Naam*

Bij het versturen van dit bericht je akkoord met verzenden, opslaan en verwerken van jouw gegevens

Uw bericht is succesvol verstuurd!