Afscheid Hilde

Beste allemaal,

Afgelopen jaren heb ik met veel passie en plezier bij de Ooievaar gewerkt. Een fijne, gezellige praktijk, waar professionele en persoonlijke zorg voorop staat.
In de afgelopen periode is er een nieuwe uitdaging op mijn pad gekomen. Een uitdaging waar ik, na veel nadenken, ja tegen heb gezegd. Per maart zal ik afscheid nemen van deze praktijk en als verloskundige in het ziekenhuis aan de slag gaan.

In deze tijd bij de Ooievaar heb ik enorm genoten van alle mooie momenten en bijzondere ontmoetingen tijdens de zwangerschap, bevalling en de kraamtijd. Wat heb ik veel herinneringen aan mooie momenten en aan ingrijpende gebeurtenissen.
Ik heb ik hier een fijne tijd gehad, en wat ga ik de knusse, gezellige praktijk missen!

Jullie allen wens ik een voorspoedige zwangerschap en natuurlijk een goede bevalling. Bij mijn lieve en hardwerkende collega’s zijn jullie in goede handen!
Wellicht tot ziens in de toekomst.

Met vriendelijke groeten.

Hilde Slob